À la carte
Georgialainen ateria koostuu useimmiten mezetyylisistä alkupaloista, saslik-vartaista, pataruoista ja monista valloittavista lisukkeista.
LUE LISÄÄ![](https://cdn.prod.website-files.com/636ed6d6131625410de0dc77/636eda1c18e574079b53fced_427ad9e9-p9105903-1920x1440.jpg)
Juomat
Georgia on ikivanha viinimaa, jossa viiniä on valmistettu jo yli 8000 vuotta. Perinteinen Kvevri -menetelmä maahan haudattuine ruukkuineen on edelleen käytössä niin perheissä kuin kaupallisessa tuotannossakin.
LUE LISÄÄRYHMÄMENUT
Jos kysymyksessä on yli 8:n hengen syntymäpäivät, läksiäiset tai muu juhla ystävien kesken, heitämme peliin kuuluisan georgilaisen vieraanvaraisuuden ja tarjoamme päivänsankarin illallisen!
LUE LISÄÄ