WINES & MORE

Cocktails
Viini: Kuohuviinit, valkoviini, punaviini
Jälkiruokajuomat: Avec, Chacha, Jälkiruokaviinit, Liköörit, Muut
Olut
Vodka
Kahvi & Tee

Start by sharing appetizers like Khinkali and Khachapuri slowly getting ready for Shashlik and other lovely main courses.

SEE MENU

À la carte

Experience wines from Georgia being home to the grapevine for at least 8 000 years. Our beverages also include unique cocktails, Georgian beer, and dessert drinks.

SEE BEVERAGES

Our selection of adventures includes a variety of group menus, surprise parties, and experiences to accompany your dinner at Purpur.

CHOOSE EXPERIENCE


Viinipaketti 3 ruokalajin menulle 38€ | hlö
Tehdään tämä helpoksi! Kun olet ruokavalintasi tehnyt, voit jättää loput meidän huoleksemme. Täydennämme ateriaanne georgialaiset viinit alku- ja pääruoalle, jälkiruoan kaveriksi diiliin kuuluu kahvi tai gruusiantee ja avec valintasi mukaan
(Georgialainen brandy, Cha Cha tai kotitekoinen likööri)


Viinidiili 3 ruokalajin menulle 38€ | hlö
Tehdään tämä helpoksi! Kun olet ruokavalintasi tehnyt, voit jättää loput meidän huoleksemme. Täydennämme ateriaa
nne georgialaiset viinit alku- ja pääruoalle, jälkiruoan kaveriksi diiliin kuuluu kahvi tai gruusiantee ja avec valintasi mukaan (Georgialainen brandy, Villen oma Cha Cha tai kotitekoinen likööri)

PURPUR JUHLAT

Elämyspaketit ja juhlat

Kun kysymyksessä ovat syntymäpäivät, läksiäiset, polttarit tai muu juhla ystävien kesken, heitämme peliin georgialaisen vieraanvaraisuuden ja tarjoamme päivänsankarin illallisen. Lue siis myös lisää Yllätysjuhlistamme!

TEE TARJOUSPYYNTÖ
AVOINNA
TI-TO: 17.00 - 23.00
PE: 17.00 - 00.00
LA: 15.00 - 00.00
SU-MA: Suljettu
Rikhardinkatu 4,
00130 Helsinki
WE'RE OPEN!

‍TUE-THU: 5PM-11PM
FRI: 5 PM-12 PM
SAT: 3PM-12PM