YLLÄTYSJUHLAT

Kun kysymyksessä ovat syntymäpäivät, läksiäiset, polttarit tai muu juhla ystävien kesken, heitämme peliin kuuluisan georgialaisen vieraanvaraisuuden ja tarjoamme päivänsankarin illallisen!

Kun kysymyksessä ovat syntymäpäivät, läksiäiset, polttarit tai muu juhla ystävien kesken, heitämme peliin kuuluisan georgialaisen vieraanvaraisuuden ja tarjoamme päivänsankarin illallisen!

Tehdään tästä helppoa; te tuotte sankarin illalliselle ja me tarjoamme hänelle illallisen samalla kaavalla jolla muukin seurue syö*. Ainoa edellytys on se, että teitä on yhteensä vähintään kahdeksan henkeä ja tilaatte pöydän etukäteen mainiten edusta (Yllätysjuhlat). Kuulostaako reilulta?

Yli 10 hengen pöytävaraukset puhelimitse tai maililla ravintola@purpur.fi. Mainitsettehan myös puhelinvarauksessa Yllätysjuhlat.

Yllätysjuhlien tarjoiluksi sopivat loistavasti Georgialaiset Pidot (päivittäin vaihtuva menukokonaisuus). Idea on se, että nälkä lähtee ja jano kasvaa. Mikäli tilaatte mielummin tarjoilunne paikan päällä, ehdotamme ennakkoon tilattavaksi yhteisiä alkupaloja jotka voitte jakaa georgialaiseen tapaan koko seurueen kesken. Näitä löytyy ruokalistamme alkupaloista paljon, toinen toistaan herkullisempia – älkää myöskään unohtako Hatsapuri-leipää.

Tervetuloa!

მისასალმებელი!

Ja sitten ne pienellä painetut präntit;

*) ei sisällä juomia, 1 ilmainen ateria per 8 hengen varaus – huomioittehan, että etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai ryhmäetuihin

PURPUR JUHLAT

Elämyspaketit ja juhlat

Kun kysymyksessä ovat syntymäpäivät, läksiäiset, polttarit tai muu juhla ystävien kesken, heitämme peliin georgialaisen vieraanvaraisuuden ja tarjoamme päivänsankarin illallisen. Lue siis myös lisää Yllätysjuhlistamme!

TEE TARJOUSPYYNTÖ
AVOINNA
TI-TO: 17.00 - 23.00
PE: 17.00 - 00.00
LA: 15.00 - 00.00
SU-MA: Suljettu
Rikhardinkatu 4,
00130 Helsinki
WE'RE OPEN!

‍TUE-THU: 5PM-11PM
FRI: 5 PM-12 PM
SAT: 3PM-12PM