TRUESCAPE PAKOPELI JA SASLIK -PIDOT

Bookkaa nyt hyytävän jännittävä Pakopeli Yhteistyökumppaniltamme Truescapelta ja Saslik -pidot Purpurista – näillä eväillä ilta ei voi mennä pieleen.

Bookkaa nyt hyytävän jännittävä Pakopeli Yhteistyökumppaniltamme Truescapelta ja Saslik -pidot Purpurista – näillä eväillä ilta ei voi mennä pieleen.

Truescapen pelivalikoimassa tarjolla on kosolti seikkailua ja jännitystä – ja niin haluttaessa myös ripaus kauhua. Yhteistä kaikille peleille ovat nokkeluutta ja yhteistyökykyä vaativat ratkaistavat pulmatilanteet, joita niitäkin on kussakin pelissä erilaisia – helpommista visaisiin. Pakopelit sopivat niin pienille kuin isommillekin porukoille; illanviettoon ystävien kesken tai yrityksille tiimihengen nostatukseen ja vaikkapa pikkujouluihin.

Truescapen Pakopelihuoneet sijaitsevat Punavuoressa ja Kalliossa. Varaa pelisi Truescapen sivuilta ja illallispöytäsi Purpurin nettivarauksesta tai soittamalla meille.


Pakenit tai et, maistuva palkinto odottaa Purpurissa. Georgialaisissa pidoissa alkupalat jaetaan perinteisesti seurueen kesken, jolloin makujen kirjo pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Tyyli on vapaa ja kaikki tavat nauttia Pidoista ovat oikeita. Meillä kaikki ovat voittajia!


TRUE ESCAPE JA PURPURIN SASLIK -PIDOT 52€ (ovh 58€)


Jaettavat alkuruoat

Nigviziani -munakoikorullat | Phkali -vihannespyörykät | Kupati -makkaraa
(Hatsapuri -leipää lisätilauksena 14€ / leipä)


Pääruoka  (valitaan ennakkoon tai tarjoillaan georgialaiseen tapaan valikoimana jaettaviksi)

Saslik -vartaat valintanne mukaan; Kana | Possu*

Georgialaista salaattia Suluguni -juustolla, Lobio -papumuhennosta ja Adzika, kaukasialainen tomaattikastike


Jälkiruoka

Baklavaa ja kotitekoista jäätelöä


*) Pääruoaksi Härkäsaslik +6€ / varras


Saatavilla myös vege / vegaaninen menu. Ilmoitathan mahdollisista allergioista ja toivomistanne lisätilauksista varauksesi yhteydessä.


Varaa Pakopeli -illallinen Purpurista!

Pöydän voit varata joko netistä (max 10 henkeä) tai suoraan myyntipalvelustamme 010-229 4016. Mainitsethan varauksessasi varauskoodin ”Pakopeli” saadaksenne edun. Teemme mielellämme myös räätälöidyn ratkaisun juuri teidän porukallenne!

Hyvät juhlat vaativat myös hyvät jatkot! Tarjoammekin teille mahdollisuuden jatkaa iltaa aamutunneille asti Ravintola Teatterin baareissa tai yökerhossa tai Babylon Clubilla. Järjestämme teille näihin joustavan jononohituksen.*

Kummassakin ravintolassa on myös pöytä / juomapaketteja – kysy myynnistämme lisää!


PURPUR JUHLAT

Elämyspaketit ja juhlat

Kun kysymyksessä ovat syntymäpäivät, läksiäiset, polttarit tai muu juhla ystävien kesken, heitämme peliin georgialaisen vieraanvaraisuuden ja tarjoamme päivänsankarin illallisen. Lue siis myös lisää Yllätysjuhlistamme!

TEE TARJOUSPYYNTÖ
AVOINNA
TI-TO: 17.00 - 23.00
PE: 17.00 - 00.00
LA: 15.00 - 00.00
SU-MA: Suljettu
Rikhardinkatu 4,
00130 Helsinki
WE'RE OPEN!

‍TUE-THU: 5PM-11PM
FRI: 5 PM-12 PM
SAT: 3PM-12PM