Ohita navigaatio

Yllätysjuhlat

YLLÄTYSJUHLAT

Kun kysymyksessä ovat syntymäpäivät, läksiäiset, polttarit tai muu juhla ystävien kesken, heitämme peliin kuuluisan georgialaisen vieraanvaraisuuden ja tarjoamme päivänsankarin illallisen!

Tehdään tästä helppoa; te tuotte sankarin illalliselle ja me tarjoamme hänelle illallisen samalla kaavalla jolla muukin seurue syö*. Ainoa edellytys on se, että teitä on yhteensä vähintään kahdeksan henkeä ja tilaatte pöydän etukäteen mainiten edusta (Yllätysjuhlat). Kuulostaako reilulta?

Hyvät Yllätysjuhlat vaativat hyvät jatkot! – jatkot ovat käytettävissänne kun yökerhot taas avautuvat.

Tarjoamme teille mahdollisuuden jatkaa Yllätysjuhlienne jälkeen iltaa Ravintola Teatterin baareissa ja yökerhossa tai Yökerho Skohanissa. Hoidamme puolestanne näihin joustavan jonon ohituksen.**

Yli 10 hengen pöytävaraukset puhelimitse tai maililla myynti@noho.fi. Mainitsettehan myös puhelinvarauksessa Yllätysjuhlat.

Yllätysjuhlien tarjoiluksi sopivat loistavasti Georgialaiset Pidot joko lyhyellä tai pitkällä kaavalla. Idea on se, että nälkä lähtee ja jano kasvaa. Mikäli tilaatte mielummin tarjoilunne paikan päällä, ehdotamme ennakkoon tilattavaksi yhteisiä alkupaloja jotka voitte jakaa georgialaiseen tapaan koko seurueen kesken. Näitä löytyy ruokalistamme alkupaloista paljon, toinen toistaan herkullisempia – älkää myöskään unohtako Hatsapuri-leipää.

Tervetuloa!
მისასალმებელი
!

Ja sitten ne pienellä painetut präntit;
*) ei sisällä juomia, 1 ilmainen ateria per 8 hengen varaus – huomioittehan, että etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin
**) poislukien Pikkujouluviikonloput, ilmoitattehan jatkopaikkatoiveenne pöytävarauksen yhteydessä