Ohita navigaatio

YLLÄTYSJUHLA -ETU 20.9.-31.10.

YLLÄTYSJUHLA -ETU 20.9.-31.10.

Kun kysymyksessä ovat syntymäpäivät, läksiäiset, polttarit tai muu juhla ystävien kesken, heitämme peliin kuuluisan georgialaisen vieraanvaraisuuden ja tarjoamme päivänsankarin illallisen! Lokakuun 2022 loppuun asti edun saa jo 6 hengen seurueelle!

Tehdään tästä helppoa; te tuotte sankarin illalliselle ja me tarjoamme hänelle illallisen samalla kaavalla jolla muukin seurue syö*. Ainoa edellytys on se, että teitä on yhteensä vähintään kuusi henkeä ja tilaatte pöydän etukäteen mainiten edusta (Yllätysjuhlat). Kuulostaako reilulta?

Yli 10 hengen pöytävaraukset puhelimitse tai maililla myynti@noho.fi. Mainitsettehan myös puhelinvarauksessa Yllätysjuhlat.

Yllätysjuhlien tarjoiluksi sopivat loistavasti Georgialaiset Pidot. Idea on se, että nälkä lähtee ja jano kasvaa. Mikäli kuitenkin tilaatte mielummin tarjoilunne paikan päällä, ehdotamme ennakkoon tilattavaksi yhteisiä alkupaloja jotka voitte jakaa georgialaiseen tapaan koko seurueen kesken. Näitä löytyy ruokalistamme alkupaloista paljon, toinen toistaan herkullisempia – älkää myöskään unohtako Hatsapuri-leipää.

Ja sitten ne pienellä painetut präntit;
*) ei sisällä juomia, 1 ilmainen ateria per varaus – huomioittehan, että etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin

TARJOLLA ON MYÖS GEORGILAISET PIDOT ETUHINTAAN 50€ LAUANTAISIN KLO 15-17 LOKAKUUN LOPPUUN ASTI.
Huomioithan kuitenkin, että näitä kahta etua ei voi yhdistää.

Tervetuloa!
მისასალმებელი
!