Ohita navigaatio

Puumala-ilta Purpurissa

Puumala-ilta Purpurissa

Ihana kesäkausi Puumalan satamatorilla on takanapäin. Niin Ville, kuin moni muukin mökkiläinen, on palannut nyt haikein mielin kaupunkiin.

Palatakseen vielä kesän muistoihin toivoo Ville tapaavansa mahdollisimman monta Puumalan seudun mökkiläistä Purpurin Puumala-illassa torstaina 22.10.2020 klo 18.30 alkaen.

Iltaa vietetään Sadonkorjuuteeman merkeissä ja pääsemme tutustumaan yhdessä georgialaiseen ruokaperinteeseen ja ihaniin georgialaisiin viineihin.

Illan aikana pääsevät mökkiläiset tutuiksi paitsi georgialaisen ruoan niin myös muiden mökkiläisten kanssa. ”On sitten se sokerin tai klapikoneen lainaaminen vähän helpompaa ensi kesänä kun ollaan tuttuja”.

SADONKORJUUPIDOT
Jaettavat alkupalat;
Georgialaista salaattia
Phkali
Nigviziani – munakoisorullat
Hatsapurileipää
***
Maissikeitto ja Karhunlaukkaöljyä
***
Ljulja -kebab,
korianteri-jalapenokastiketta ja Lobio-papumuhennosta
***
Baklavaa ja Korianterijäätelöä

Myös kasvismenu saatavilla.
49€ hlö
JUOMAPAKETTI
Tbilvino Rkatsiteli 16 cl • Tbilvino Mukuzani 16 cl • Kahvi tai Gruusiantee
25€

Tapahtuma ja ruokailu alkaa klo 18.30 ja Isäntämme Ville saapuu paikalle n. klo 19. Tapahtuman aikana on myös myynnissä – vaikkapa Isänpäivälahjaksi – Villen kirjoja ”makujen Matka, Georgia” (15€) ja ”Sieniä ja Villiruokaa Villen tapaan” (25€).

TERVETULOA!

Taataksemme turvallisen ravintolakäynnin asiakkaillemme ja turvallisen työympäristön Purpur -perheellemme, noudatamme THL:n ohjeita ja kannustamme asiakkaitamme noudattamaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.
Olemme myös vähentäneet asiakaspaikkojamme turvavälien lisäämiseksi, joten asiakaspaikkoja tapahtumaan on rajoitetusti.
Tulethan vain terveenä!