Ohita navigaatio

Paluu Pupurin tunnnelmaan on lähellä - avaamme torstaina 4.6.

Paluu Pupurin tunnnelmaan on lähellä – avaamme torstaina 4.6.

Gaumarjos! Kohta on se päivä kun puuhiiligrilli sytytetään, hatsapuritaikina vaivataan ja Saperavipullot avataan. Tavataan niitä rakkaimpia, nauretaan, itketään, kerrotaan juttuja ja ollaan vihdoin yhdessä – silleen varovasti ja toisiamme kunnioittaen. Purpur -perhe palaa yhteen kesäkuun alussa ja avaamme ovemme torstaina 4.6. klo 16.

Olette lämpimästi tervetulleita, parhaat georgialaiset klassikot ja tirisevät vartaat odottavat – mitä vaikeammat ajat, sitä paremmat ovat Georgialaiset Pidot! Mahtavassa georgian kielessä on yksi sana, johon on kiteytetty tämä kaikki, ja se on შემომეჭამა – ”Hups, se oli niin hyvää, että söin vahingossa kaiken”.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja noudatamme ravintolassamme korkeita hygieniastandardeja. Käytämme antibakteerisia tuotteita käsien pesussa sekä suojakäsineitä ruokien valmistuksen yhteydessä. 

Varmistaaksemme riittävän etäisyyden asiakkaidemme välillä, otamme pöytävarauksia vastaan vain rajoitetusti. Seuraamme henkilökuntamme terveydentilaa ja pyydämme ystävällisesti myös teitä tulemaan ravintolaamme vain terveinä. Käsidesiautomaatin löydätte heti sisääntullessanne.

Pidetään toisistamme huolta.

Nähdään,
Ville ja Purpur -perhe

Pöytävarauksen voit tehdä jo nyt tästä