Ohita navigaatio

ASIAKASEDUT MARRASKUUSSA

ASIAKASEDUT MARRASKUUSSA

Marras- ja joulukuussa hemmottelemme asiakkaitamme päivän ensimmäisinä tunteina – varhainen lintu saa madon myös Georgiassa! Tiistaista perjantaihin klo 16-17.30 ja lauantaisin klo 13-15 tarjoamme Klassikot 3/5 kpl -20%. Klassikot toimivat hyvin niin pikkusyötävänä kuin jaettavina alkupaloinakin. Älkää unohtako Hatsapurileipää, se kruunaa kokemuksen!

Lahjakorttikauppamme superetu alkaa 20.11. – jolloin myyntiin tulevat upeat Miniloma lahjakortit 2:lle. Nämä Täydellisen Illan lahjakortit saat vain suoraan ravintolastamme. Lahjakortin hinta 69€ ja voimassaolo 1.1.-30.6.2021.

Muistattehan myös Yllätysjuhlat! Kun tulette juhlistamaan merkkipäivää, heitämme peliin sen kuuluisan Georgialaisen vieraanvaraisuuden ja tarjoamme Päivänsankarin illallisen samalla kaavalla kuin muukin seurue ruokailee (min. 8 hengen seurue).

Jos olette liikkeellä isommalla ryhmällä, kannattaa myös katsastaa erilaiset ennakkoon tilattavat pakettimme, niitä löytyy joka lähtöön! Ihanaan illalliseen voi meillä yhdistää saunaillan Hernesaaren Löylyssä tai hyytävän jännittävän Pakopelin. Yli 10 hengen ryhmävaraukset hoituvat myyntipalvelumme myynti@noho.fi kautta.

Tervetuloa Purpuriin!