Ohita navigaatio

ASIAKASEDUT JOULUKUUSSA

ASIAKASEDUT JOULUKUUSSA

Myös Joulukuussa hemmottelemme asiakkaitamme päivän ensimmäisinä tunteina – varhainen lintu saa madon myös Georgiassa! Tiistaista perjantaihin klo 16-17.30 tarjoamme Klassikot 3/5 kpl -20%. Klassikot toimivat hyvin niin pikkusyötävänä kuin jaettavina alkupaloinakin. Älkää unohtako Hatsapurileipää, se kruunaa kokemuksen!

Lahjakorttikauppamme superetu ovat upeat Miniloma lahjakortit 2:lle. Nämä Täydellisen Illan lahjakortit saat vain suoraan ravintolastamme Jouluun asti. Lahjakortin hinta 69€ ja voimassaolo 1.1.-30.6.2021. Valloita rakkaasi tai hemmottele Ystävääsi ihanalla illalla ainutlaatuisessa Purpurissa.

Muistattehan myös Yllätysjuhlat! Kun tulette juhlistamaan merkkipäivää, heitämme peliin sen kuuluisan Georgialaisen vieraanvaraisuuden ja tarjoamme Päivänsankarin illallisen samalla kaavalla kuin muukin seurue ruokailee (min. 8 hengen seurue). Tämä etu on voimassa myös koko ensi vuoden, joten voit varata juhlapäiväksi pöydän jo hyvissä ajoin.

Jos olette liikkeellä isommalla ryhmällä, kannattaa myös katsastaa erilaiset ennakkoon tilattavat pakettimme, niitä löytyy joka lähtöön! Ihanaan illalliseen voi meillä yhdistää saunaillan Hernesaaren Löylyssä tai hyytävän jännittävän Pakopelin. Yli 10 hengen ryhmävaraukset hoituvat myyntipalvelumme myynti@noho.fi kautta.

Ravintolamme Joulutauko on tänä vuonna 20.-28.12. ja avaamme jälleen 29.12. klo 16.00. Uuden Vuoden Aaton ja Loppiaisen pöydät ovat nyt varattavissa – toimi pian, nämä menevät nopeasti!