Ohita navigaatio

ISÄNTÄMME VILLE HAAPASALO

Ravintola Purpur on syntynyt Villen rakkaudesta Georgiaan ja georgialaiseen ruokaan, joka tuli hänelle tutuksi opiskeluaikoina Leningradissa 90-luvulla.

Isäntämme Ville Haapasalo on kaikille tuttu näyttelijä ja matkamies, jonka hersyviä tarinoita maailmalta on kuultu myös monissa TV-sarjoissa. Silkkitie 30 päivässä ja Kaukasia 30 päivässä -sarjoissa Ville vierailee myös rakastamassaan Georgiassa. Näissä sarjoissa Ville matkustaa paikkoihin joista turistioppaat eivät kerro.

Villen tarinoita Georgiasta löytyy myös kirjasta Makujen matka, Georgia. Tarinoiden lisäksi kirjassa on myös kokoelma mahtavia georgialaisia reseptejä, joita Ville on matkoillaan kerännyt. Kirjaa on saatavilla Purpurista, joten tule ostamaan omasi (15€), lue tarinat ja testaa reseptit myös kotikeittiössäsi!

Matkamiestä viedään toki maailmalla ja työt pitävät Villen kiireisenä. Palatessaan reissuiltaan kaupunkiin, Ville kiirehtii aina myös Purpuriin ja viihdyttää vieraitamme tarinoillaan Georgiasta. Villeä voi nykäistä hihasta hänen ollessaan paikalla ja häneltä riittää taatusti hetki jokaiselle asiakkaallemme.

Tältä sivultamme löydät tietoja Villen projekteista näyttämöllä, uutisia, linkkejä lehtiartikkeleihin ja Villen tähdittämien teatteriesitysten lipunmyynteihin.