Ohita navigaatio

UUSI PAREMPI VUOSI 2021

Tervetuloa, uusi Parempi Vuosi 2021! Olkoon vuotemme täynnä toivoa, iloa ja lämpöä. Jotta vuosi saisi myös herkullisen alun, olemme me Purpurissa räätälöineet vuoden alkuun toinen toistaan maistuvampia etuja – juuri teille, jotka jaksoitte myötäelää kanssamme vuoden 2020. Poimi omasi ja tule nauttimaan Purpurin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Videollamme näet miltä vuoden vaihtuminen näytti 2019 Tbilisissa, Georgiassa.

PURPURIN KLASSIKOT -20% päivittäin klo 18 asti

Poimi klassikoista parhaat ja pistä pöytä koreaksi! Georgialainen tapa on tilata alkupalaklassikoita jaettavaksi koko porukan kesken. Klassikkomme toimivat erinomaisesti myös pikkusyötävänä sellaisenaan. Täydennä makunautintoja Hatsapurileivällä, se kuuluu Georgiassa aina ruokapöytään.
Tee makumatka Georgiaan ilman rajamuodollisuuksia ja karanteeneja Rikhardinadulla! Etu on voimassa tammi-helmikuun.
Valitse 3 │ 5 hintaan 20€ │ 32€

TÄYDELLINEN ILTA KAHDELLE 95€

Kaukana kavala maailma. Olette sen ansainneet.
Joskus on päästävä hetkeksi pois arjesta Rakkaimman tai Ystävän kanssa. Unohtaa muu maailma ja keskittyä mahtavaan seuraan, hyvään ruokaan ja kukkeaan viiniin. Kun haluat olla varma, että illasta tulee onnistunut, ruoka maistuu ja viini tuo lohdun, varaa Purpurin Täydellinen Ilta kahdelle!

Olemme paketoineet Täydelliseen Iltaanne parhaat klassikkomme ja saslikimme vapaasti valittaviksenne, muistakaa myös ihanat georgialaiset viinit.
Varaa aikaa Ystävyydelle ja Rakkaudelle Rikhardinkadun Pikku Georgiasta! Etu on voimassa koko vuoden 2021.

YLLÄTYSJUHLAT

Kun kysymyksessä ovat syntymäpäivät, läksiäiset, polttarit tai muu juhla ystävien kesken, heitämme peliin kuuluisan georgialaisen vieraanvaraisuuden ja tarjoamme päivänsankarin illallisen! Tammi-helmikuun aikana Yllätysjuhlaedun saatte jo kuuden hengen varauksesta!

Tehdään tästä helppoa; te tuotte sankarin illalliselle ja me tarjoamme hänelle illallisen samalla kaavalla jolla muukin seurue syö.
Edellytyksenä on se, että teitä on yhteensä vähintään kuusi henkeä ja tilaatte pöydän etukäteen mainiten edusta. Kuulostaako reilulta?
Elämäniloiset georgialaiset sen tietävät; yhteisen pöydän ääreen kannattaa kokoontua pienimmästäkin syystä.

SLAAVILAISET BLINIT 27.1. -13.2.2021

Venäjällä ihanat, ohuet slaavilaiset blinit ovat varsinkin Laskiaisena ruokapöydän ehdoton keskipiste. Alun perin Blinit liittyvät pakana-aikojen Maslenitsa-juhlaan. Slaavilaisen muinaisuskonnon juhlaa juhlittiin auringon ja talven loppumisen kunniaksi. Pyöreät, keltaiset ja kuumina tirisevät blinit ovatkin auringon symboli. Talven taittuessa myös meillä Purpurissa herkutellaan aidoilla slaavilaisilla blineillä. Blinit ovat myös oiva pari ihanille georgialaisille viineille ja… no, tiedätte kyllä. Kädenlämpöisenä tai pakkaskylmänä – mikä kullekin parhaiten sopii.

VARAA PÖYTÄSI NYT!

Me luotamme vahvasti siihen, että päivä nousee ihan joka päivä ja illat ovat luotuja meille. Me sytytämme kynttilät ja avaamme ovemme keskiviikosta perjantaihin klo 16 ja lauantaisin klo 15 – ja odotamme teitä, Ystävät. Olette lämpimästi tervetulleita. Tehdään yhdessä tästä vuodesta muistorikas – vuosikymmenen paras.