Sadonkorjuu

SADONKORJUUMENU PURPURISSA

Ravintola Purpur on kiehtova elämysmatka Gruusialaiseen makumaailmaan. Näyttelijä ja matkamies Ville Haapasalon ravintolan eloisa tunnelma ja Villen matkoiltaan matkoillaan keräämien reseptien mukaan valmistettu ruoka ovat täydellinen yhdistelmä lämpimään ja iloiseen illanviettoon.

Villen rakastama georgialainen ruoka on saanut vuosisatojen ajan vaikutteita sekä Venäjältä että muista naapurimaista, kuten Lähi-idästä ja Turkista. Kaukasialaisen vuoristokansan maut ovat yksinkertaisia mutta syviä, runsaita ja voimakkaita, mutta eivät tulisia. Georgiassa kaikki luonnon antimet käytetään tarkoin hyväksi ja niinpä georgialaisesta ruokapöydästä löytyy paljon kasviksia ja yrttejä.

Villen resepteistä on koottu myös syksyinen sadonkorjuumenumme, täynnä ihania georgialaisia makuja.

SADONKORJUUMENU
მენიუ შემოდგომა

Jaettavat alkupalat;
Georgialainen salaatti ja pähkinädressing
Sienipelmenit
•••
Kurpitsakeitto
•••
Chakhokhbili
Yrttinen possupata ja rakuunavoissa haudutettuja porkkanoita
•••
Baklavaa ja kotitekoista jäätelöä

Hyvää Ruokahalua!
კარგი მადა!


Menu on voimassa 17.-28.9.
49,00 hlö

Sadokorjuumenun lisukkeeksi suosittelemme perinteistä Georgialaista
Hatsapuri -leipää 9€ │12€

Georgialaisista viineistä löydät oivat parit menulle, saatavilla nyt myös perinteisellä georgialaisella Kvevri -menetelmällä valmistettuja viinejä.