Ohita navigaatio

PIKKUJOULUT PURPURISSA

PIKKUJOULUT PURPURISSA

Georgialaiset elävät syödäkseen ja yhteisen pöydän ääreen kokoonnutaan pienemmästäkin syystä. Idea on se, että nälkä lähtee ja jano kasvaa. Kokoa oma porukkasi kasaan ja heittäydy mukaan – syö, juo ja iloitse kanssamme!

Ravintola Purpurissa koet kiehtovan elämysmatkan gruusialaiseen makumaailmaan ja pääset tutustumaan viiniperinteeseen, jolla on 8000 vuoden historia. Näyttelijä ja matkamies Ville Haapasalon ravintolan eloisa tunnelma ja Villen matkoiltaan keräämien reseptien mukaan valmistettu ruoka ovat täydellinen yhdistelmä iloiseen illanviettoon. Maut, tuoksut, tarinat ja Purpurin ainutlaatuinen ympäristö tekevät illastanne unohtumattoman.

ONKO PERINTEISILLE PIKKUJOULUILLE VAIHTOEHTOA?

On toki. Pikkujoulut voi järjestää myös varsinaisen sesongin ulkopuolella, esimerkiksi tammikuussa, jolloin
ravintoloissakin on rauhallisempaa – tai alkuillasta, after work -aikaan. Tarjoamme -20% edun Saslik -pidoista
mikäli tilaisuus järjestetään klo 16-18.30 välisenä aikana tai tammikuussa.
Etu koskee varauksia, jotka on tehty 30.11.2020 mennessä. Varaukset myynti@noho.fi

Pikkujoulujen sijasta tiimiä voi muistaa myös maistuvalla lahjakortilla. Teemme mielellämme myös yrityksellenne kustomoituja (logo, viesti jne.) lahjakortteja. Huomioittehan, että yksilöidyn tuotelahjakortin voitte antaa myös verovapaasti.

MITÄ JOS PIKKUJOULUT PERUTAAN?

Uuden normaalin aikaisiin Pikkujouluvalmisteluihin kuuluu se, että olemme varautuneet myös siihen, että meistä riippumattomista syistä tilanteet voivat muuttua. Mikäli haluatte viimetipassa perua yrityspikkujoulunne, on sovittu tarjoilu muutettavissa lahjakorteiksi ilmoittaessanne tästä 7 vrk ennen tilaisuutta.*)

PARHAIDEN PIKKUJOULUJEN RESEPTIT

Valitse pikkujoulutarjoiluksi Saslik -pidot ja tuunaa niitä halutessasi saunalla tai pakopelillä. Rohkeimmille on tarjolla All Inclusive Gruusialainen ilta. All Inclusive -paketteja on myynnissä rajoitettu erä, joten jos tämä täydellinen ratkaisu kiinnostaa, ole nopea! Myös jatkot ja kotiinkuljetukset onnistuvat kauttamme.

*) Lahjakortit kirjoitetaan haluamallenne arvolle ja määrälle, lähtökohtana varatun tilaisuuden arvo. Kortit toimitetaan 48h tilauksesta. Lahjakortti on voimassa vuoden. Kortit laskutetaan varauksen yhteydessä sovitulla maksutavalla. Mikäli haluatte lahjakortit yksilöitynä (verovapaa lahjan saajalle) ja haluatte lisättäväksi yrityksen logon, personoidun viestin tms.
toimitamme lahjakortit peruttuun pikkujoulupäivään mennessä.