Ohita navigaatio

PIKKUJOULUT PURPURISSA

PIKKUJOULUT PURPURISSA

Georgialaiset elävät syödäkseen ja yhteisen pöydän ääreen kokoonnutaan pienemmästäkin syystä. Idea on se, että nälkä lähtee ja jano kasvaa. Kokoa oma tiimisi kasaan ja heittäydy mukaan – syö, juo ja iloitse kanssamme!

Ravintola Purpurissa koet kiehtovan elämysmatkan gruusialaiseen makumaailmaan ja pääset tutustumaan viiniperinteeseen, jolla on 8000 vuoden historia. Näyttelijä ja matkamies Ville Haapasalon ravintolan eloisa tunnelma ja Villen matkoiltaan keräämien reseptien mukaan valmistettu ruoka ovat täydellinen yhdistelmä iloiseen illanviettoon. Maut, tuoksut, tarinat ja Purpurin ainutlaatuinen ympäristö tekevät illastanne unohtumattoman.

PARHAIDEN PIKKUJOULUJEN RESEPTIT

Valitse pikkujoulutarjoiluksi yhteisölliset ja mieliinpainuvat Saslik -pidot ja tuunaa niitä halutessasi saunalla tai pakopelillä. Myös jatkot (koronatilanteen niin salliessa) ja kuljetukset onnistuvat kauttamme.

NOPEAN VARAAJAN ETU

Jos varaat tiimisi pikkujoulut yli 12 hengelle ennen 15.10.2021 saat itsellesi nopean varaajan edun – kysy lisää myyntipalvelustamme! Ota yhteyttä myyntipalveluumme myynti@noho.fi tai soita numeroon 09-6129 6000 – pienemmät alle 10 hengen juhlat voit varata suoraan varausjärjestelmästämme.

LAHJAKORTIT

Jouluiset lahjakortit ovat mainio tapa muistaa tiimiä tai läheisiä Joulun aikaan. Tutustu lahjakorttikauppaamme ja tilaa joulun maistuvimmat lahjat!

MITÄ JOS PIKKUJOULUT PERUTAAN?

Uuden normaalin aikaisiin Pikkujouluvalmisteluihin kuuluu se, että olemme varautuneet myös siihen, että meistä riippumattomista syistä tilanteet voivat muuttua. Mikäli haluatte viimetipassa perua yrityspikkujoulunne, on sovittu tarjoilu muutettavissa lahjakorteiksi ilmoittaessanne tästä 7 vrk ennen tilaisuutta.*)

*) Lahjakortit kirjoitetaan haluamallenne arvolle ja määrälle, lähtökohtana varatun tilaisuuden arvo. Kortit toimitetaan 48h tilauksesta. Lahjakortti on voimassa vuoden. Kortit laskutetaan varauksen yhteydessä sovitulla maksutavalla.