Ohita navigaatio

HAAPASALON HATSAPURI

HAAPASALON HATSAPURI

Juustoleipä, Hatsapuri – Imiritinskii, on georgialaisen keittiön kirkkain helmi,
suurin saavutus.

Aidossa georgialaisessa hatsapurissa yhdistetään vehnätaikina ja Suluguni -juusto. Laitetaan se uuniin, otetaan se sieltä pois ja tarjoillaan. Niin yksinkertaista ja ihan mahdottoman hyvää.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme sanoa tuoneemme Hatsapurin Suomeen ja siitä, että meidän hatsapuri – se alkuperäinen Haapasalon Hatsapuri – on maailman paras!

Hatsapurileivän Suomen valloitus alkoi Purpurista vuonna 2016. Kesällä 2020 avattiin Puumalaan ensimmäinen Haapasalon hatsapuri ja suosio oli kertakaikkiaan mahtava! Ne, jotka eivät tulleet jonottamaan hatsapuria, tulivat ihmettelemään Hatsapurikioskin jonoa Puumalan satamaan. Nyt syksyllä Ville avaa Hatsapurikioskin myös Helsinkiin, eikä suosiolle näy loppua.

Päiväsaikaan Hatsapuria löytyy siis Haapasalon Hatsapurin pisteistä ja illallisella voit yhdistää Purpurissa Hatsapurin muihin georgialaisen keittiön herkkuihin ja saada täydellisen kokemuksen siitä, millainen iloinen ja elämänmyönteinen keittiö on piiloutuneena Kaukasusvuorten taakse.

Kummankin Hatsapurin reseptiä on ollut kehittämässä Villen kanssa Purpurin ihana georgialainen Tornike ja vielä 20000 leivotun Hatsapurin jälkeenkin Tornike leipoo Hatsapurileivän rakkaudella juuri Sinulle.

Haapasalon Hatsapurin fb-sivuilta löydät Villen myyntipisteiden tiedot.

Tervetuloa Purpuriin!

Tervetuloa Purpuriin!