Ohita navigaatio

Elämyspaketit

ELÄMYSPAKETIT ja JUHLAT

Purpur on mainio paikka tulla viihtymään suuremmallakin porukalla. Kun illalta halutaan jotain enemmän, tarjoavat elämyspakettimme ratkaisun yhteisiin illanviettoihin. Salik -pidot ovat oiva tapa tututustua georgialaiseen ruokakulttuuriin ja halutessasi voit lisätä niihin aktiviteetiksi myös saunaillan Hernesaaren Löylyssä tai jännittävän Truescape pakopelin.

Kun kysymyksessä ovat syntymäpäivät, läksiäiset, polttarit tai muu juhla ystävien kesken, heitämme peliin georgialaisen vieraanvaraisuuden ja tarjoamme päivänsankarin illallisen. Lue siis myös lisää Yllätysjuhlistamme!

Hyvät juhlat vaativat myös hyvät jatkot! Tarjoamme teille mahdollisuuden jatkaa iltaa aamutunneille Ravintola Teatterin baareissa tai yökerhossa tai Yökerho Skohanissa ja halutessanne järjestämme teille näihin joustavan jononohituksen.*

Seurueen koosta riippuen, voimme järjestää juhliinne myös oman erillisen tilan. Ravintolasalimme etuosaan saamme mukavasti n. 20 hengen seurueen ja takasaliimme saamme privaatisti n. 30-40 hengen seurueen. Yli 10 hengen varauksissa, ota yhteys myyntipalveluumme ravintola@purpur.fi

Tutustu Elämyspaketteihimme täältä;

Rohkeimmille räätälöimme Gruusialaisen All Inclusive -illan – uskallatko mukaan?

Helsingin parhaat jatkopaikat asiakkaillemme;

Pöytävaraukset maks. 10 hengelle hoituvat mainiosti netissä, jos kysymyksessä on isompi ryhmä, soita meille numeroon 010-2294016 tai mailaa myynti@noho.fi – mainistsethan varauksessasi paketin, josta olette kiinnostuneet ja / tai jatkopaikkatoiveen.

Tervetuloa!
მისასალმებელი!

*) Tiedustelkaa saatavuutta pöytävarauksenne yhteydessä