Ohita navigaatio

Alkuvuoden edut 2022

UUSI PAREMPI VUOSI 2022

Olkoon vuotemme täynnä toivoa, iloa ja lämpöä. Vuosi alkoi haastavissa merkeissä, mutta uskomme, että jo helmikuussa maailma alkaa näyttämään hieman erilaiselta. Jotta vuosi saisi herkullisen alun, olemme me Purpurissa räätälöineet vuoden alkuun toinen toistaan maistuvampia etuja – juuri teille, jotka olette jaksaneet kaahlata läpi kahden raskaan koronavuoden. Poimi itsellesi sopivat edut ja tule nauttimaan Purpurin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Katsotaan yhdessä toiveikkaina tulevaisuuteen ja nautitaan yhdessä läheistemme kanssa siitä, mitä saatavilla on.

Aukioloaikamme ovat 3.2.2022 alkaen to-pe klo 16-21 ja la klo 14-21. Kun ravintolarajoituksista tulee uusia päätöksiä, muokkaamme aukioloaikojamme uudelleen.

PURPURIN KLASSIKOT -20% päivittäin klo 18 asti

Poimi klassikoista parhaat ja pistä pöytä koreaksi! Georgialainen tapa on tilata alkupalaklassikoita jaettavaksi koko porukan kesken. Klassikkomme toimivat erinomaisesti myös pikkusyötävänä sellaisenaan. Täydennä makunautintoja Hatsapurileivällä, se kuuluu Georgiassa aina ruokapöytään. Tee makumatka Georgiaan Rikhardinadulla!
Etu on voimassa tammi-helmikuun.
Valitse 3 │ 5 hintaan 20€ │ 32€

YLLÄTYSJUHLAT – etu yli kuuden hengen varauksiin!

Kun kysymyksessä ovat syntymäpäivät, läksiäiset, polttarit tai muu juhla ystävien kesken, heitämme peliin kuuluisan georgialaisen vieraanvaraisuuden ja tarjoamme päivänsankarin illallisen! Tammi-helmikuun aikana Yllätysjuhlaedun saatte jo kuuden hengen varauksesta!

Tehdään tästä helppoa; te tuotte sankarin illalliselle ja me tarjoamme hänelle illallisen samalla kaavalla jolla muukin seurue syö. Edellytyksenä on se, että teitä on yhteensä vähintään kuusi henkeä ja tilaatte pöydän etukäteen mainiten edusta. Kuulostaako reilulta?
Elämäniloiset georgialaiset sen tietävät; yhteisen pöydän ääreen kannattaa kokoontua pienimmästäkin syystä.

YSTÄVÄNPÄIVÄ 14.2.

Olemme avoinna myös Ystävänpäivänä, maanantaina 14.2. klo 16 alkaen. Suljemme voimassaolevien rajoitusten mukaisesti.
Ystävänpäivän ihanaksi illalliseksi sopii Täydellinen Ilta 2:lle – kaukana kavala maailma! Varaa pöytäsi pian!

VARAA PÖYTÄSI NYT!

Me luotamme vahvasti siihen, että päivä nousee ihan joka päivä ja illat ovat luotuja meille. Me sytytämme kynttilät ja odotamme teitä, Ystävät. Olette lämpimästi tervetulleita. Tehdään yhdessä tästä vuodesta muistorikas!