Ohita navigaatio

Alkuvuoden edut 2022

UUSI PAREMPI VUOSI 2022

Tervetuloa, vuosi 2022! Olkoon vuotemme täynnä toivoa, iloa ja lämpöä. Jotta vuosi saisi myös herkullisen alun, olemme me Purpurissa räätälöineet vuoden alkuun toinen toistaan maistuvampia etuja – juuri teille, jotka olette jaksaneet kaahlata läpi kahden raskaan koronavuoden. Poimi itsellesi sopivat edut ja tule nauttimaan Purpurin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Katsotaan yhdessä toiveikkaina tulevaisuuteen ja nautitaan yhdessä läheistemme kanssa siitä, mitä saatavilla on.
Edut ovat voimassa, kun koronarajoitukset mahdollistavat ravintolan avaamisen.

PURPURIN KLASSIKOT -20% päivittäin klo 18 asti

Poimi klassikoista parhaat ja pistä pöytä koreaksi! Georgialainen tapa on tilata alkupalaklassikoita jaettavaksi koko porukan kesken. Klassikkomme toimivat erinomaisesti myös pikkusyötävänä sellaisenaan. Täydennä makunautintoja Hatsapurileivällä, se kuuluu Georgiassa aina ruokapöytään. Tee makumatka Georgiaan Rikhardinadulla!
Etu on voimassa tammi-helmikuun.
Valitse 3 │ 5 hintaan 20€ │ 32€

ARKIKIN VOI OLLA JUHLAA – TÄYDELLINEN ILTA KAHDELLE 75€ *

Kaukana kavala maailma. Olette sen ansainneet.
Joskus on päästävä hetkeksi pois arjesta Rakkaimman tai Ystävän kanssa. Unohtaa muu maailma ja keskittyä mahtavaan seuraan, hyvään ruokaan ja kukkeaan viiniin. Kun haluat olla varma, että illasta tulee onnistunut, ruoka maistuu ja viini tuo lohdun, varaa Purpurin Täydellinen Ilta kahdelle! Tammikuun superetumme on voimassa tiistaista torstaihin, varauskoodilla TÄYDELLINENARKI

Olemme paketoineet Täydelliseen Iltaanne parhaat klassikkomme ja saslikimme vapaasti valittaviksenne, muistakaa myös ihanat georgialaiset viinit.

Varaa aikaa Ystävyydelle ja Rakkaudelle Rikhardinkadun Pikku Georgiasta! Muista myös helmikuussa häämöttävä Ystävänpäivä – olemme poikkeuksellisesti avoinna Ystävänpäivänä, maanantaina 14.2.2022

*) Normaalihinta 110€, etuhintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin

YLLÄTYSJUHLAT – etu yli kuuden hengen varauksiin!

Kun kysymyksessä ovat syntymäpäivät, läksiäiset, polttarit tai muu juhla ystävien kesken, heitämme peliin kuuluisan georgialaisen vieraanvaraisuuden ja tarjoamme päivänsankarin illallisen! Tammi-helmikuun aikana Yllätysjuhlaedun saatte jo kuuden hengen varauksesta!

Tehdään tästä helppoa; te tuotte sankarin illalliselle ja me tarjoamme hänelle illallisen samalla kaavalla jolla muukin seurue syö. Edellytyksenä on se, että teitä on yhteensä vähintään kuusi henkeä ja tilaatte pöydän etukäteen mainiten edusta. Kuulostaako reilulta?
Elämäniloiset georgialaiset sen tietävät; yhteisen pöydän ääreen kannattaa kokoontua pienimmästäkin syystä.

MATKAMESSUT LÄHESTYVÄT!

Tammikuun loppupuolella on lupa haaveilla isosti, Matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.-23.1.2021.
Myös ihania Kaukasian kohteita on messuilla esillä, niitä kannattaa ehdottomasti katsoa tarkemmin. Jos tiesi suuntaa Matkamessuille, pidä ihmeessä pääsylippusi tallessa – Matkamessujen jälkeen se toimii matkalippunasi ihanien georgialaisten makujen äärelle. Seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa näet tammikuun ”äkkilähtö” tarjouksemme messuvieraille.

VARAA PÖYTÄSI NYT!

Me luotamme vahvasti siihen, että päivä nousee ihan joka päivä ja illat ovat luotuja meille. Me sytytämme kynttilät ja avaamme ovemme tiistaista perjantaihin klo 17 ja lauantaisin klo 15 – ja odotamme teitä, Ystävät. Olette lämpimästi tervetulleita. Tehdään yhdessä tästä vuodesta muistorikas!